Hírek

2019.01.28.

Egész évben jól jársz a természetjáró kedvezménykártyával

Egész évben jól jársz a természetjáró kedvezménykártyával

A Magyar Természetjáró Szövetség kedvezménykártyájával több száz helyen kaphatsz 5–50%-os kedvezményt az ország egész területén: többek között múzeumokban, látogatóközpontokban, kalandparkokban, Tourinform-irodákban, túraboltokban, nemzeti parkokban és különböző szállásokon, a falusi szálláshelyektől a hotelekig. Az elfogadóhelyek részletes listáját ide kattintva nézheted meg.

Természetjáró Kedvezménykártyával már útra kelni is megéri: 30% kedvezményt kapsz a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. valamennyi belföldi, hagyományos menetrend szerinti járatára. A bringásokról sem feledkeztek meg: országszerte összesen 121 kerékpárosponton helyeztek el kisebb javításokhoz szükséges alapvető szerszámokat. A TEKA-kártya felmutatásával ezeket ingyen használhatod.Ide kattintva láthatod, merre találod ezeket a pontokat.

A 2019-es Természetjáró Kedvezménykártyát 4900 Ft-ért szerezheted be a turistashop.hu weboldalon vagy személyesen a Magyar Természetjáró Szövetség országos központjában (Budapest, Károly krt. 11.). MTSZ-tagszervezeti tagsággal rendelkező egyesületi tagok részére a kártya 1500 Ft-ba kerül. (A kedvezményért keresd az egyesületi vezetőt) A kártya a kibocsátás évét követő naptári év januárjának 31. napjáig érvényes.

Ha még többet szeretnél megtudni a TEKA-ról, látogass el a termeszetjarokartya.hu oldalra!


Nem lett megjelenés kiválasztva a nevű blokkhoz