Hírek

2022.04.15.

A KOMETA Klub tavasszal is elkísér a kirándulásokra

A KOMETA Klub tavasszal is elkísér a kirándulásokra

Minden évszaknak megvan a maga bája, de a tavasz kifejezetten a természetről és a mozgásról szól.

Minden évszaknak megvan a maga bája, de a tavasz kifejezetten a természetről és a mozgásról szól. Legyen akár teljesítménytúra vagy családi kirándulás – a lényeg, hogy az ébredező természetből mindannyian feltöltekezhessünk. A KOMETA Facebook közönségének a kedvenc hegysége ugyan a Mátra, de a városok TOP10-es listájára felkerült Tata, ahonnan a Gerecse egy óra sétával is elérhető. A KOMETA Klub tavaszi nyereményjátéka is a természet felfedezésére buzdít. Az azonnal pontra váltható klub ajándékok közt van uzsonnás doboz, kiránduló bögre és utazópóker is, az aktuális nyereményjáték fődíja pedig egy Toyota Yaris Cross.



A KOMETA évek óta népszerűsíti a különböző sportokat, az aktív életet, nem véletlen, hogy idén is szponzorként jelenik meg a Gerecse50 túrán is. Idén kora tavasszal a Facebook közösségét kérdezte kedvenc magyarországi kirándulóhelyeiről. A poszt célja azt volt, hogy minél több ötletet, tippet kapjunk, hogy hol tölthetjük aktívan a szabadidőnket, miközben egy-egy újabb hazai gyöngyszemet is felfedezhetünk. A kérdésre több mint 1450 ajánlás érkezett. Ezek közül toronymagasan nyert a Balaton, amely északi partján különösen sok megmászandó hegy van, de egy tókerülő biciklitúra is szuper elfoglaltság. A hegységek közül a Mátra vitte a prímet, majd ebben a sorban szomszédja, a Bükk követi. A városok TOP10-es listájára felkerült a 8. helyre a Gerecséhez igencsak köthető Tata városa, amely számos látnivalót kínál a hegycsúcsok meghódítása után.

Így nyerhetsz a kirándulós szendvicseddel

És ha kirándulás, akkor előkerülnek az uzsonnás dobozok, megtelnek szalámikkal a kenyerek, zsemlék. Szeretjük a szalámikat a kirándulásokon, hiszen a tavaszi melegben nem kell gondoskodnunk a hűtéséről, és ha a nap végén esszük meg, akkor is finomak. A KOMETA termékei közt a klasszikus és a paprikás ízek között is válogathatunk. Ráadásul most megvásárlásukkal részt vehetünk a tavaszi nyereményjátékban. Ehhez nem kell mást tenni, mint keresni a KOMETA Klub logóval ellátott címkéket, feltölteni a csomagolás belsejében található QR-kódot a Klub weboldalára, vagy beolvasni a telefonunk kamerája segítségével május 29-ig. Természetesen nemcsak a szalámik, hanem a sonkák, felvágottak, stb. csomagolása is QR-kódokat rejt. A termékkódok által rejtett pontokból azonnal beváltható termékek között számos olyat találhatunk, amelyek kifejezetten a kirándulások, utazások alkalmával tehetnek jó szolgálatot. A nyereményjáték fődíja egy Toyota Yaris Cross, de mellénk szegődhet a szerencse a napi sorsolásokon is, ahol 2x2 db Xiaomi aktivitásmérő/bluetooth hangszóró boldog tulajdonosaivá válhatunk, a heti sorsolások után pedig 2x2 db Xiaomi Mi Watch okosórával gazdagodhatunk. A pontgyűjtés a tavaszi akcióval nem ér véget, hiszen a KOMETA mindig újabb és újabb ajándékokkal készül.