Nevezési infók

Hogyan nevezhetek?

A 2021-es Gerecse50 teljesítménytúrára nem nyitjuk meg a nevezést, mert a 2020-ban elmaradt túrára nevezettek nevezését hozzuk át az idei évre. Ha nincs nevezésed, de szeretnél indulni, akkor egy tavalyi nevezőtől tudsz átvenni nevezést.

Hogyan kapom meg a jegyemet?

A jegyedet a PROFIL oldaladon találod meg, ahonnan bármikor PDF-ben töltheted le.

FONTOS! A rajtlapot A4-es lapra kinyomtatva vagy telefonon digitális formában hozd magaddal a rendezvényre. Ne hagyd, hogy a rajtlapot lemásolják, mert a rajtban csak egyszer fogadjuk el a rajtlapot, mely egyedi azonosítókkal vannak ellátva!

Elhozhatom mobil eszközön is, PDF-ben?

Igen, 2021-ben előszőr digitális formában is elhozhatod a rajtlapot, hiszen az ellenőrzőpontok pecsételés helyett a QR-kód leolvasásával fogjuk igazolni, hogy ott jártál.

A helyszínen van lehetőség nevezésre?

A helyszínen nincs lehetőség a nevezni.

Ha mégsem tudok részt venni a túrán, visszaigényelhetem a nevezés árát?

Sajnos a nevezések árát nem tudjuk visszafizetni, de a rajtlapokat átadhatod másnak. Ehhez be kell lépned a www.gerecse50.hu oldalra, és a személyes oldaladon, a rajtlapok fül alatt át tudod adni a nevezést. Add meg az iniduló nevét és email címét, és kattints az átadás gombra. Figyelmesen add meg az adatokat, mert a rosszul átadott nevezéseket nem áll módunkban visszaadni.

A jegyek átruházhatók másra?

Igen, a jegyeket bármikor továbbadhatod más túrázó számára.


NEVEZÉS ÁTADÁSA-ÁTVÉTELE

Átadás:
Lépj be a gerecse50.hu oldal jobb felső sarkában található belépés ikonra kattintva, a korábban megadott e-mail címmel és jelszóval.
A "Rajtlapok / átadás" fülön találod az általad eddig megvásárolt nevezéseket, itt tudod ezeket átadni is.
Az átadni kívánt nevezésnél add meg a címzett nevét és e-mail címét, és nyomd meg alul az "Adatok mentése" gombot, majd a nevezés mellett az "Átadás" gombot!
Az átadás megkezdéséről az átvevő felet egy e-mailben tájékoztatjuk
Ha a fentieknek megfelelően jártál el, de a másik fél nem kapta meg az átadásról szóló levelet, akkor ellenőrizze a postafiókja levélszemét (spam) vagy promóciók mappáját.

Átvétel:
Az átadás akkor válik véglegessé, ha az átvevő a kapott e-mailben található linkre kattint és bejelentkezik a gerecse50.hu oldalra.
Ha nincs még fiókja, akkor belépés helyett regisztrálhat a megadott címmel, de az aktiválást követően újra használja a nevezést átvevő linket!
Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor a nevezés nem veszik el, a link birtokában továbbra is átvehető.
Abban az esetben, ha mégsem venné át a címzett, a link felhasználása előtt az visszavehető a küldő oldalon a Visszavétel gombbal, és tovább használható.
Az átvételt követően az átvevő fél a profil oldal "Rajtlapok / átadás" oldalon találja meg a nevezést, ahol érdemes egyből megadnia / javítania a rajtlapra kerülő adatait.
Nem kötelező minden adat megadása, csak a név és a születési év, de az adatok megadásával könnyebb az adminisztráció, illetve azok segítik a Magyar Természetjáró Szövetség munkáját.
Az átadás során az átvevőnek már nem áll módunkban számlát kiállítani, hiszen az átadás ilyenkor átadó és átvevő között történik.