Nevezési infók

Hogyan nevezhetek?

A nevezéshez előbb regisztrálni kell az oldalon. Ha sikeresen regisztráltál, akkor a NEVEZÉS menüpontra kattintva kiválaszthatod, hogy melyik táv(ok)ra szeretnél nevezni. Könnyen adhatsz le csoportos nevezést is. Csak add meg, hogy az adott távon hány nevezést szeretnél venni. Ha a foglaltságot jelző csúszka 100%-on áll, akkor az adott túra már betelet, további nevezés nem lehetséges. Ha áfás számlát kérsz a vásárlásról, akkor pipáld be a „Számlát kérek” négyzetet.

Gyerekek is vásárolhatnak jegyet?

A túrákra csak felnőttek vásárolhatnak jegyet, így a gyerekjegyeket is a felnőtteknek kell megvenniük a velük érkező gyerekek számára.

Ha már vettem jegyet, de további jegyekre van szükségem, vehetek még?

Igen. Ha további nevezéseket szeretnél, akkor a NEVEZÉS menüpont alatt egy újabb vásárlással megveheted a szükséges rajtlapokat.

Hogyan kapom meg a jegyemet?

A jegyedet a PROFIL oldaladon találod meg, ahonnan bármikor PDF-ben töltheted le.

FONTOS! A rajtlapot A4-es lapra kinyomtatva hozd magaddal a rendezvényre. Ne hagyd, hogy a rajtlapot lemásolják, mert a rajtban csak egyszer fogadjuk el a rajtlapot, mely egyedi azonosítókkal vannak ellátva!

Elhozhatom mobil eszközön is, PDF-ben?

A rajtlapokat azért kell elhozni kinyomtatva, mert azokon kell gyűjteni az igazoló pecséteket is. Mobilon is elfogadjuk a nevezést, de a pecséteket akkor is egy papíron kell összegyűjtened, így nincs sok értelme nem kinyomtatni.

Milyen fizetési módokkal egyenlíthetem ki a nevezések árát?

Nevezni az interneten, kizárólag a www.gerecse50.hu oldalon vásárolhatsz, kizárólag bankkártyás fizetéssel!

A helyszínen van lehetőség nevezésre?

A helyszínen nincs lehetőség a nevezni. A korlátozott számú nevezések miatt érdemes minél hamarabb megvenni a rajtlapokat az interneten.

Ha mégsem tudok részt venni a túrán, visszaigényelhetem a nevezés árát?

Sajnos a nevezések árát nem tudjuk visszafizetni, de a rajtlapokat átadhatod másnak. Ehhez be kell lépned a www.gerecse50.hu oldalra, és a személyes oldaladon, a rajtlapok fül alatt át tudod adni a nevezést. Add meg az iniduló nevét és email címét, és kattints az átadás gombra. Figyelmesen add meg az adatokat, mert a rosszul átadott nevezéseket nem áll módunkban visszaadni.

A jegyek átruházhatók másra?

Igen, a jegyeket bármikor továbbadhatod más túrázó számára.


NEVEZÉS ÁTADÁSA-ÁTVÉTELE

 1. Lépj be a gerecse50.hu oldal jobb felső sarkában található "BELÉPÉS" linkre kattintva, a korábban megadott felhasználónévvel és jelszóval (nem az e-mail címmel).
 2. Bal oldali fülön találod az általad eddig megvásárolt nevezések listáját, itt tudod ezeket átadni is.
 3. Az átadni kívánt nevezésnél írd át a nevet, emailcímet, majd nyomd meg az ÁTADÁS gombot.
 4. Az átadás megkezdéséről az átvevő felet egy e-mail-ben tájékoztatjuk
  Ha a fentieknek megfelelően járt el, de a másik fél nem kapta meg az átadásról szóló levelet, akkor ellenőrizze a postafiókja spam vagy promóciós mappáit.
 5. Az átadás akkor válik véglegessé, ha az átvevő a kapott emailben található linkre kattint, majd belép gerecse50.hu oldalra, és a "SZEMÉLYES ADATOK" menüpont alatt átveszi a nevezést.
  Amennyiben ez nem történik meg, akkor a nevezés nem veszik el, továbbra is használható, mintha el sem kezdte volna az átadást.
 6. Az átadást követően az átvevő fél a " SZEMÉLYES ADATOK " menüpontjában találja meg a rajtlapot, ahol érdemes megadnia a rajtlapra kerülő adatait. Nem kötelező, de könnyebb az adminisztráció, illetve az adatok megadásával segíti a Magyar Természetjáró Szövetség munkáját.
 7. Amennyiben sikerült az átvétel, e-mail-ben értesítést kap róla.
 8. Az átadás során az átvevőnek már nem áll módunkban számlát kiállítani, hiszen az átadás ilyenkor átadó és átvevő között történik.
Miben segíthetünk?