Hírek

2021.07.14.

A Vértes és a Gerecse legszebb túrái túrakönyv

A Vértes és a Gerecse legszebb túrái túrakönyv

Van élet a Gerecse50 útvonalán túl is! Habár a Gerecse mind a négy távja igyekszik a megtehető kilométerszámhoz képest minél több érdekes helyszínt, látnivalót felfűzni, lehetetlenre azért mi sem vállalkozhatunk. A Gerecse hegység további felfedezésekre, kirándulásokra méltó és akkor még nem is említettük a Vértest.

Van élet a Gerecse50 útvonalán túl is! Habár a Gerecse mind a négy távja igyekszik a megtehető kilométerszámhoz képest minél több érdekes helyszínt, látnivalót felfűzni, lehetetlenre azért mi sem vállalkozhatunk. A Gerecse hegység további felfedezésekre, kirándulásokra méltó és akkor még nem is említettük a Vértest. A Természetjáró szerkesztősége a közelmúltban nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy túrakönyvek formájában gyűjti össze Magyarország tájegységeinek legszebb túráit. Az első kötet egyből a Gerecse és Vértes legszebb 20 útvonalát foglalja össze.


Ha mélyebben elmerülnél a Gerecse és a Vértes ösvényei között és alaposabban felfedeznéd a környéket, akkor a A Vértes és a Gerecse legszebb túrái túrakönyv kiadványt Neked találták ki. Keresd fel a TURISTASHOP-ot és vágj neki a jelzett ösvényeknek!