Hírek

2022.04.04.

Cerbona ismét a Gerecse 50 teljesítménytúrán

Cerbona ismét a Gerecse 50 teljesítménytúrán

Örömünkre szolgál, hogy újból részt vehetünk a Gerecs50 teljesítménytúrán mint szponzorok, hiszen cégünk elszánt támogatója a szabadtéri sportolási lehetőségeknek és az aktív életvitelnek. Elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód és a funkcionalitás iránt, ezért is fejlesztettük ki kifejezetten sportolás mellé ajánlott termékeinket. A Cerbona sport termékcsaládban mindenki megtalálja a számára megfelelő proteinnel dúsított termékeket, legyen szó müzliről, zabkásákról vagy szeletekről.

A Cerbona sport szeletek, immár több ízben elérhetőek, különböző hozzáadott értékes rostokkal, teljes értékű gabonával, gyümölcsökkel, magvakkal és ásványi anyagokkal. Fontos, hogy sport termékeink egyéb cukrok helyett izomaltulózt vagy maltitszirupot tartalmaznak, ami a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termékek. Így sportolás közben folyamatosan biztosít energiát számodra.

A Cerbona sport termékcsalád között megtalálod a sportolás előtt, közben és után fogyasztásra javasolt müzliszeleteinket, vagy ha magasabb fehérje tartalmú termékekre vágysz, keresd legújabb vegán protein szeleteinket, három klasszikus ízben, 27% fehérje tartalommal. Hagyományos proteinnel dúsított szeleteink mellett, kifejlesztettük a legújabb vegán termékcsaládunkat, hogy azok is, akiknek fontos a vegán életmód, megtalálják számukra a legmegfelelőbb termékeket. A kevés hozzáadott cukorral, és magas fehérje tartalommal készülő protein szeletek hozzájárulnak az izomtömeg fenntartásához és növekedéshez, így értékes komponense lehet bárki étrendjének.

Termékeinket ajánljuk mindent aktív életmód kedvelőnek, egy egészséges étrend kiegészítéseként.

(x)