Hírek

2021.08.18.

Cerbona ismét a Gerecse 50 teljesítménytúrán

Cerbona ismét a Gerecse 50 teljesítménytúrán

A Cerbona örömére szolgál, hogy részt vehet a Gerecs50 teljesítménytúrán, hiszen cégünk elszánt támogatója a szabadtéri sportolási lehetőségeknek és az aktív életvitelnek.

A Cerbona örömére szolgál, hogy részt vehet a Gerecse 50 teljesítménytúrán, hiszen cégünk elszánt támogatója a szabadtéri sportolási lehetőségeknek és az aktív életvitelnek. Elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód és a funkcionalitás iránt és ezért is fejlesztettük ki, kifejezetten sportolás mellé ajánlott termékeinket. A Cerbona sport termékcsaládban mindenki megtalálja a számára megfelelő proteinnel dúsított termékeket, legyen szó müzliről, zabkásákról vagy szeletekről.

A Cerbona sport szeletek, immár több ízben elérhetőek, különböző hozzáadott értékes rostokkal, teljes értékű gabonával, gyümölcsökkel, magvakkal és ásványi anyagokkal. Fontos, hogy sport termékeink egyéb cukrok helyett izomaltulózt vagy maltitszirupot tartalmaznak, ami a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termékek. Így sportolás közben folyamatosan biztosít energiát számodra. A Cerbona sport termékcsalád között megtalálod a sportolás előtt, közben és után, fogyasztásra javasolt müzliszeleteinket vagy ha magasabb fehérjetartalmú termékekre vágysz, keresd a Sport+ protein szeleteinket. 30% protein tartalmú gluténmentes szeleteink kevés cukorral készülnek, és a magas fehérje tartalomnak köszönhetően hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéshez.

Termékeinket ajánljuk mindent aktív életmód kedvelőnek egy egészséges étrend kiegészítéseként.