Hírek

2023.04.09.

Dockyard tombola a célban - Nyerd meg a 3 túracipő egyikét!

Dockyard tombola a célban -  Nyerd meg a 3 túracipő egyikét!

A beérkezéskor sokan az energiakészletek visszatöltésével lesznek elfoglalva, és próbálják majd feldolgozni a táv teljesítésének élményét. A célterületen vár a Dockyard sátra is, ahol a magyar túrázók kedvenc Columbia túracipőjét a Newton Ridge klasszikusát is megismerheted, sőt meg is nyerheted.


A Newton Ridge Plus II Suede WP egy klasszikus felépítésű, bőrből készült vízhatlan túrabakancs, melyet gyalogtúrákra és könnyebb hegyi túrákra ajánlunk igazán. A cipőt a jó tapadást biztosító könnyű talpszerkezet és védelmet nyújtó sarokmerevítés teszi biztonságossá. A vízhatlanságról pedig az Omni Tech membrán gondoskodik. Ezt az univerzális modellt egész éves túrabakancsként, akár a Gerecse teljesítésre is ajánljuk, ugyanakkor a hétköznapokban az outdooros öltözködési stílust kedvelők a kora tavaszi és őszi-téli időszakban kedvelt utcai bakancs is.


A Dockyard sátrában kis frissítéssel várjuk a Gerecse teljesítőit, és emellett egy rövid regisztrációval feliratkozhatsz a tombolára, mely során a nap végén kisorsoljuk a 3 nyertest, akik 1-1 Columbia Newton Ridge cipőt nyernek majd. A feliratkozók ráadásul egy egyedi 25%-os kedvezményupont is kapnak a Dockyard üzleteibe és webshopjába.