Hírek

2018.01.11.

Egész évben jól jársz a Természetjáró Kedvezménykártyával

Egész évben jól jársz a Természetjáró Kedvezménykártyával

A Magyar Természetjáró Szövetség kedvezménykártyájával több száz helyen kaphatsz 5-50%-os kedvezményt az ország egész területén: többek között múzeumokban, látogatóközpontokban, kalandparkokban, Tourinform-irodákban, túraboltokban, nemzeti parkokban és különböző szállásokon, a falusi szálláshelyektől a hotelekig. Az elfogadóhelyek részletes listáját ide kattintva nézheted meg.

 

 

Természetjáró Kedvezménykártyával már útra kelni is megéri: 30% kedvezményt kapsz a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. valamennyi belföldi, hagyományos menetrend szerinti járatára, ha pedig vonattal vágsz neki az országnak, 20%-kal olcsóbban veheted meg a belföldi, másodosztályú, teljes árú MÁV-START-menetjegyedet (részletek itt). A bringásokról sem feledkeztek meg: országszerte összesen 121 kerékpárosponton helyeztek el kisebb javításokhoz szükséges alapvető szerszámokat. A TEKA-kártya felmutatásával ezeket ingyen használhatod. Ide kattintva láthatod, merre találod ezeket a pontokat.

 

A 2018-as Természetjáró Kedvezménykártyát 4900 Ft-ért szerezheted be a turistashop.hu weboldalon vagy személyesen a Magyar Természetjáró Szövetség országos központjában (Budapest, Károly krt. 11.). MTSZ-tagszervezeti tagsággal rendelkező egyesületi tagok részére a kártya 1500 Ft-ba kerül. A kártya a kibocsátás évét követő naptári év januárjának 31. napjáig érvényes.


Ha még többet szeretnél megtudni a TEKA-ról, látogass el a termeszetjarokartya.hu oldalra!