Hírek

2023.01.30.

Élj A TEKA-kártya kedvezményével!

Élj A TEKA-kártya kedvezményével!

Neked van már Természetjáró Kedvezménykártyád? Tudtad, hogy TEKA-kártyáddal 20% kedvezménnyel indulhatsz a Gerecse50 teljesítménytúrán, valamint 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg MÁV-START menetjegyedet.

A Magyar Természetjáró Szövetség kedvezménykártyájával több száz helyen kaphatsz 5–50%-os kedvezményt az ország egész területén: többek között múzeumokban, látogatóközpontokban, kalandparkokban, Tourinform-irodákban, túraboltokban, nemzeti parkokban és különböző szállásokon, a falusi szálláshelyektől a hotelekig. Az elfogadóhelyek részletes listáját ide kattintva nézheted meg.

Természetjáró Kedvezménykártyával már útra kelni is megéri: 20% kedvezményt kapsz a MÁV applikáción keresztül vásárolt hétvégi (péntektől vasárnapig) teljes árú vasúti menetjegyek árából (részletek itt), ha pedig hajóra szállnál, 10%-kal olcsóbban veheted meg menetjegyedet a MAHART-PassNave Személyhajózási Kft. által üzemeltetett kirándulóhajó-járatra Budapest és Szentendre között. A bringásokról sem feledkezünk meg: országszerte összesen 121 kerékpárosponton helyeztünk el kisebb javításokhoz szükséges alapvető szerszámokat. A TEKA-kártya felmutatásával ezeket ingyen használhatod.

Az Intersport áruházakban 15% vásárlási kedvezmény vár.
A Gerecse50 teljesítménytúrán 20% kedvezménnyel indulhatsz.

A Természetjáró Kedvezménykártyát 4900 Ft-ért szerezheted be a turistashop.hu weboldalon, ahol TEKA-kártyával 20% kedvezményt is kapsz további vásárlásaid során. MTSZ-tagszervezeti tagsággal rendelkező egyesületi tagok részére a kártya 1500 Ft-ba kerül.

A kártya érvényességi ideje 13 hónap, a tetszőlegesen megválasztott induló hónaptól kezdődően.

Vedd igénybe a több száz kedvezményadó pont szolgáltatásait TEKA-kártyával!

P.S.: elméletileg a kártya kézhezvételétől tudsz élni a kedvezményekkel, de ha esetleg egy frissen vásárolt TEKA-kártyáddal szeretnél nevezni a szerdán nyíló Gerecse túrákra, akkor a kartya@termeszetjaro.hu emailcímen kapsz segítséget az ügyben.