Hírek

2023.01.26.

Február első napján indul a nevezés

Február első napján indul a nevezés

A tél utolsó harmada mindenkinek mást jelent. Számunkra a Gerecse túrákra való ráhangolódásról szólnak ezek a hetek. A hideg időbe belefáradva egyre gyakrabban vágyakozunk a zöldellő erdőre, a tavasz illatára és a madárcsicsergős tavaszi túrákra.

Itt az idő, hogy bebiztosítsd a helyed a tavaszi túraszezon egyik meghatározó túrájára, amely egyben az ország legnépszerűbb teljesítménytúrája is. Február elsején 10 órakor nyit a nevezés, ekkortól van lehetőség online regisztrálnod a négy táv valamelyikére.

Négy táv, hiszen a tavalyi év különleges évfordulója után idén visszatérünk a megszokott 10, 20, 30 és 50 kilométeres körökhöz. Idén is maradunk PET-mentesek, idén is digitálisan csippantunk a pontokon, 20% kedvezménnyel nevezhetsz és vonatozhatsz TEKA kártyával.

A változásoknál viszont nem lehet elmenni amellett, hogy habár voltak korábban olyan időszakok, mikor éveken keresztül nem változott az ár, de sajnos most egészen más időket élünk. Talán nem lepünk meg senkit azzal, ha azt mondjuk, hogy szinte minden költségünk extrém módon megnőtt az előző évhez képest. Kénytelenek voltunk ezzel párhuzamosan sajnos a nevezési díjakat is kicsit növelni. Ezzel kapcsolatban kérjük a megértéseteket.

No de ezután már csak pozitív változásokról fogunk beszámolni. Egy jelentős változással egyből a következő hírben jelentkezünk.