Hírek

2021.01.15.

Fontos információk

Fontos információk

Kedves Túratársaink!


Két fontos információt szeretnénk megosztani veletek, mindkettőnek nagy jelentősége van az idei túránk kapcsán. De előtte sajnos muszáj azt is megemlíteni, hogy ezek a hírek, változások, tervek csak akkor lépnek érvénybe, ha április harmadik hétvégén a jogszabályok és a vírushelyzet engedi azt, hogy idén a szokott időben megszervezhessük a Gerecse50 teljesítménytúrát. Mi úgy készülünk, hogy megszervezzük. Minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető legbiztonságosabban, mindenki egészségét szem előtt tartva tudjuk lebonyolítani a rendezvényt. Ahogy ezt tudjátok, nem csak rajtunk múlik, de mi mindent megteszünk.


Idén először a terveink szerint két nap alatt bonyolítanánk le a rendezvényt. Jelen helyzetben a legfontosabb cél, hogy egyszerre, egy helyen, egy időben minél kevesebb ember legyen és mindenki tartani tudja a megfelelő védelmi távolságot. Ennek megfelelően április 17-én, szombaton túráznának az 50-es táv résztvevői, április 18-án, vasárnap pedig a 30-as, a 20-as és a 10-es távok lennének a főszereplők. Tehát az esemény időpontja: 2021 április 17-18. (szombat-vasárnap)

2020-ban a 8000 nevezésből 7600 kelt el. Ezeket a nevezéseket helyeztük át tavaly az idei túrára. Aki tavaly benevezett a Gerecse50-re bármelyik távon, annak idénre is érvényes a nevezése. Viszont a mostani helyzetet látva úgy döntöttünk, hogy a maradék 400 hely erejéig nem nyitjuk meg idén a nevezést. Ezzel is csökkentve a tömeget az idei túrákon.
Tehát ha valaki tavaly nem nevezett be, de idén szeretne indulni, akkor a tavalyi nevezettektől tud átvenni nevezést, amelyre a rendszer lehetőséget biztosít.

A nevezések kereséséhez, vételéhez, eladásához ajánljuk a Facebook eseményünket, mint közös felületet: https://www.facebook.com/events/286578488891355