Hírek

2021.07.30.

Gerecse kulacs akció

Gerecse kulacs akció

Sajnos évről-évre egyre kevésbé kell magyarázni, hogy miért is fontos a műanyag szemét mennyiségének drasztikus csökkentése. Szép lassan nehéz lesz úgy folyópartra vagy tengerpartra menni, hogy ne találkozzunk egy palackkal vagy bármilyen más műanyag szeméttel, ami még évszázadokig nem fog lebomlani.

Sajnos évről-évre egyre kevésbé kell magyarázni, hogy miért is fontos a műanyag szemét mennyiségének drasztikus csökkentése. Szép lassan nehéz lesz úgy folyópartra vagy tengerpartra menni, hogy ne találkozzunk egy palackkal vagy bármilyen más műanyag szeméttel, ami még évszázadokig nem fog lebomlani. Hogy ezt a tendenciát megállítsuk és talán szép lassan megfordítsuk, mindenkinek oda kell figyelnie az élete saját területén. Nekünk, természetjáróknak, természetszeretőknek pedig élen is kell járni.

Ne vásárolj feleslegesen palackozott italt, hozd magaddal kulacsban, többször használható palackban az innivalódat. Ha még esetleg nincs ilyened, akkor a TURISTASHOP webshopjában akciós áron juthatsz most Gerecse50 BIO kulacshoz.

Ne feledd, a túra közbeni folyadékpótlás mindig fontos, de az augusztusi dátum miatt idén még fontosabb!

u.i.: helyszíni vásárlásra idén nem lesz lehetőség