Hírek

2021.05.13.

Gerecse50 ismét új dátum: 2021. augusztus 28-29.

Gerecse50 ismét új dátum: 2021. augusztus 28-29.

Sajnos az előző halasztás óta nem olyan ütemben javul a helyzet, amiben reménykedtünk. Április óta továbbra sem engedélyezett a Gerecse50-hez hasonló szabadidős tömegrendezvények szervezése. A beharangozott lazítás következő ütemébe talán bekerül már ennek lehetősége is, de a jelenlegi kilátások azt mutatják, hogy ez az aktuális dátumunkhoz (2021. 06. 05-06.) vagy túl közel, vagy egyenesen utána fog megtörténni. Ezért kénytelenek vagyunk ismét a halasztás eszközéhez nyúlni és a Gerecse50 teljesítménytúrákat 2021. augusztus 28-29-re csúsztatni.


Bízunk benne, hogy ez lesz a Gerecse történetében az utolsó halasztás és az augusztusi eseményt követően jövőre visszaáll a régi rend a rendezvény életében.


Addig is mindenkit arra tudunk csak biztatni, hogy éljen az oltás lehetőségével, ha azt eddig nem tette volna. Tegye ezt a saját és a környezete érdekében egyaránt. Nem utolsó sorban pedig azért, mert - habár most még nincsenek elérhető szabályozások arra, hogy milyen keretek között szervezhetjük meg a túrát augusztusban - nagy eséllyel a részvételhez mindenkinek szüksége lesz a védettségi kártyára.


Addig is vigyázzatok magatokra és kellő körültekintéssel túrázzatok minél többet a természetben.


Üdv,
A szervezők