Hírek

2022.04.21.

Gratulálunk a legkitartóbb túrázóknak!

Gratulálunk a legkitartóbb túrázóknak!

A St.Hubertus klasszikus hazai gyógynövénylikőr gratulál a Gerecse 50 Teljesítménytúrát 40. alkalommal teljesítő versenyzőknek a kitartásukhoz és elkötelezettségükhöz. Ők azok akik – jöhetett bármilyen vihar vagy rossz idő – a Gerecse Teljesítménytúra 1982-es indulása óta egyetlen alkalmat se hagytak ki.

A 40. kerek évfordulón szeretnénk megajándékozni őket egy-egy palack St.Hubertus 60-al, amely a St.Hubertus márkacsalád legújabb, prémium tagja. St.Hubertus 60 különlegessége, hogy 60 fokos, érlelési alkoholfokon kerül palackozásra valamint szűretlenül készül. Magas beltartalom és intenzív fűszeres-narancsos karakter jellemzi az italt.

Az 1901 óta létező St.Hubertus márka rengeteg szálon kötődik a természethez és a természetjáráshoz. Nevét St.Hubertus püspökről kapta, aki a középkor óta az erdészek és vadászok védőszentje. Az ital kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül, különlegessége a tradicionális, titkos recept és a gyógynövénykivonatok tölgyfahordós érlelése. Könnyen fogyasztható, enyhén keserű-édes íze miatt a túrázók, horgászok, vadászok immár 120 éve kedvelt itala.

A környezetvédelem a St.Hubertus gyártása során kiemelt szempont. A Zwack dunaharaszti gyára kizárólag zöldáramot használ. A gyártást követően a gyógynövénymaradványokat biogázüzembe szállítjuk, ahol villamosenergiát termelnek belőle. A gyártásban évről-évre csökken a víz, gáz és energiafelhasználás. A márka egyedi üvegpalackjai 60%-ban újrahasznosított üvegből készülnek, a selejt üvegeket szelektíven gyűjtjük és további hasznosításra átadjuk. A szállítás során használt gyűjtőkartonok 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható papírból készülnek.

A St.Hubertus örömmel szponzorálja a Gerecse 50 Teljesítménytúrát, mert úgy gondoljuk ez az egyik leghitelesebb hazai esemény, amely összehozza a túrázás, természetjárás szerelmeseit. Mindenki megtalálhatja a magának megfelelő távot, amelyen különleges, közösségi élménnyel gazdagodhat. A túra 40. évfordulója alkalmából a 40 km-es távon indulók St.Hubertus ajándékokat is kapnak.

A St.Hubertus márkacsalád négy tagja: az 1901 óta létező St.Hubertus Eredeti, az ánizsos St.Hubertus 33, az erdei bogyókkal és fűvekkel készülő St.Hubertus Erdei, valamint a legújabb St.Hubertus 60 egy igazi Ritka Vad.

Kövesd a St.Hubertus oldalait további érdekességekért!

facebook.com/sthubertus1901ota; instagram.com/st.hubertus_official