Hírek

2021.08.29.

Hiányoztatok, új döntést hoztunk

Hiányoztatok, új döntést hoztunk

Kedves Gerecse-közösség!


Ma lezárult ez a különleges, kétnapos teljesítménytúra, ami csak történetében volt hagyományos, körülményeiben semmiképp sem.

Köszönjük azoknak, akik eljöttek és végig túrázták a hosszabb-rövidebb kilométereket, öröm volt látni a lelkes természetjárókat, családokat és egyéni kirándulókat.
Ugyanakkor érezhető volt azoknak a hiánya is, akik bármilyen oknál fogva, de nem tartottak e hétvégén velünk.

Ez a hiányérzet arra a döntésre sarkallta az MTSZ-t, hogy visszafizeti azoknak a regisztrált teljesítménytúrázóknak a nevezési díját, akik a COVID járvány következményeként a 39. Gerecse 50 teljesítménytúra megtartását befolyásoló kényszerű intézkedések miatt nem tudtak részt venni a túrán, és visszatérítési igényüket jelzik felénk.
Ezt az igényt a gerecse.hu profil oldalon a felhasználói fiókodba bejelentkezve érvényesítheted, az érintett nevezés(ek)nél a Visszatérítés gomb megnyomása után a Visszatérítés bankszámlaszáma mezőt kitöltve, majd az Adatok mentése gombot használva. E gesztus értékű visszafizetési lehetőséget rögzítettük az új ÁSZF-ben és az Adatkezelési Tájékoztatóban is, melyeket a honlap láblécében megtalálsz.

Ha úgy gondolod, hogy a 2020. februárjában–márciusában befizetett regisztrációs díjadat visszakéred, akkor kérjük, hogy mindezt a megadott felületen 2021. augusztus 30. 10 órától, legkésőbb 2021. szeptember 30. 24 óráig jelezd. Ekkor a felületet lezárjuk.

Bízunk benne, hogy ezzel a lehetőséggel minden olyan túrázó, aki távol maradt a túrarendezvénytől, jó érzéssel gondol majd vissza a 39., nem hagyományos Gerecsére.

2022-ben április 23-án tervezzük a jubileumi 40. Gerecse 50 teljesítménytúrát megszervezni – bízunk benne, hogy a korábban már megszokott nyolcezres közösségben és mindannyiunk örömére.


Budapest, 2021. augusztus 29.

Tisztelettel,
az MTSZ Gerecse-szervező csapata