Hírek

2021.08.16.

Hűtsük le a fájdalmat és ne érezzük a határokat

Hűtsük le a fájdalmat és ne érezzük a határokat

Mint minden évben, idén is nagy örömünket leltünk a Gerecse50 teljesítménytúrán való részvételünkben. A Rextra is elkötelezett híve a természetjárásnak, imádjuk a természetet, nagy rajongói vagyunk a mozgásnak, a sportnak.

Mint minden évben, idén is nagy örömünket leltünk a Gerecse50 teljesítménytúrán való részvételünkben. A Rextra is elkötelezett híve a természetjárásnak, imádjuk a természetet, nagy rajongói vagyunk a mozgásnak, a sportnak. Népszerű termékünk, a Biofreeze termékcsalád rendkívül praktikus utazótárs túrázóknak is, hiszen a testmozgásból eredő fájdalom, mint ficamok, húzódások, zúzódások esetén is segít, valamint az izomláz is megelőzhető, illetve kezelhető vele. Az USP besorolású mentolt, kámfort, izopropil-alkoholt és vizet tartalmazó készítmény a krioterápia előnyös tulajdonságaira alapozva enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat.

Kiderült az is, hogy ugyanolyan hatékony, mint a jég, annak hátrányai nélkül. A jég izommerevséget, zsibbadást okozhat, és az embert korlátozza mozgásában a kezelés idejére. Egy tanulmány kimutatta, hogy a véráramlás csökkent a radiális artériában öt perccel az alkalmazást követően az alkaron. Miközben a jéggel erre 20 percre volt szükség ugyanezen hatás eléréséhez. Ezért a jégnél sokkal gyorsabban csökkentette a véráramlást, a gátló hatás tovább maradt fennt.

A Biofreeze a fájdalom csillapításával támogatja a testmozgást, így megkönnyítve a néha kellemetlen utóhatásokat, hűsítő és gyulladáscsökkentő hatású, valamint mentol és kámfor tartalma is hozzájárul hatékonyságához. Ha gyakorlatok előtt alkalmazza, kiküszöböli az izmok érzékenységét és/vagy a lazítás során elkerülheti a másnapi fájdalmakat az érzékeny, fájó izmokra közvetlenül használva testmozgás előtt vagy után. Ha szükséges masszázzsal is kombinálhatja a hatás fokozása érdekében.

Biofreeze fájdalomcsillapító elérhető krém, spray és roll-on formában is, kompakt 30 g-os kiszerelésben is kapható, hogy kis helyen is könnyen elfér. Keresse a Rextra Orvosi Műszer Szaküzleteiben országszerte, vagy az interneten.