Hírek

2024.04.17.

Idén több újdonsággal is várja a túrázókat a Turistashop

Idén több újdonsággal is várja a túrázókat a Turistashop

A Gerecse 50 teljesítménytúrára kitelepülő Turistashopban már a debütálása napján beszerezheted a limitált darabszámban készült, egyedi mintás gerecsés fejpántot.

A Magyar Természetjáró Szövetség által üzemeltetett Turistashop webáruház pop-up sátrában a fejpánt mellett a másik újdonság a kéktúrás újraszalvéta lesz.

Amennyiben a szendvicseidet eddig alufóliába csomagoltad a túrázáshoz, most környezetkímélőbb és egészségesebb megoldásra válthatsz, és megvásárolhatod a többször használható újraszalvétádat. Az újdonságok mellett egyéb, gerecsés termékek is megvásárolhatóak lesznek, mint a bio kulacs vagy a különböző típusú hűtőmágnesek.

Ne feledd: a helyszínen csak bankkártyás fizetésre lesz lehetőség!

Természetesen szintén megvásárolható lesz mind a három kéktúra (Alföldi Kéktúra, Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra és Országos Kéktúra) igazolófüzete, valamint nagyméretű OKT térkép. Ezeken kívül kékkörös bögrét, de akár bélyegzőpárnát és irattartót is vásárolhatsz a készlet erejéig. Ha nincs még kéktúrás pólód, csősálad, felvarród, sapkád vagy túrazoknid, ezekből is válogathatsz.

A Turistashop sátrában hozzájuthatsz a népszerű Természetjáró túrakönyvek sorozatból A Vértes és a Gerecse legszebb túrái, illetve A Bakony legszebb túrái című kötetekhez, mindkét kiadvány már a második kiadásban jelent meg nemrégiben.

Keresd a TURISTASHOP-os beachflaget a tatabányai rendezvényközpontban!