Hírek

2023.04.06.

Moments ostya a GERECSE 50 teljesítménytúrán

Moments ostya a GERECSE 50 teljesítménytúrán

Az idei évben a Moments ostya először támogatja ezt a kiemelkedő eseményt és örömünkre szolgál, hogy a megannyi szabadtéri sportrendezvény mellett a Gerecse 50 teljesítménytúra résztvevői is színesebbé tehetik a napjukat egy finom Moments nápolyival!

Fontos küldetésünk, hogy a testmozgást, a sportot támogassuk, hiszen egy kis nasi után elengedhetetlen az elfogyasztott energia elégetése, de az aktív testmozgás során ugyanolyan fontos az energia pótlása is.

A Moments ostyák 2007 óta vannak jelen Magyarországon, igaz Horalky néven ismerhette meg a nagyközönség, de 7 évvel ezelőtt a Moments nevet kapta a márka. Az ízválaszték folyamatosan bővült, jelenleg 5 ízben kapható és időközönként limitált kiadásban egy extra ízt kipróbálhatnak a rajongóink.


A MOMENTS szeletekben a roppanós ostya közé töltött lágy krém, finoman simogat és hogy biztosan ne felejtsd el a találkozást, minden egyes szeletet csak a szélein mártottunk csokiba… -WoW!

És hogy miért jó ez? -Nem rossz móka lenyalogatni csokissá változott ujjbegyeink mindegyikét egy-egy nassolás után, de még jobb, ha nem kell… A Moments szeleteknek csak a szélei vannak csokiba mártva, így a cuppogós nyalogatás nem kötelező…

Vidd magaddal bárhova, fogyaszd bárhol, oszd meg bárkivel! A pillanat felejthetetlen élménye garantált…

momentsostya.hu