Hírek

2024.04.14.

Ne feledkezz meg a fényvédelemről teljesítménytúrázás közben sem!

Ne feledkezz meg a fényvédelemről teljesítménytúrázás közben sem!

Partnerünk, a természetes összetevőjű napozótermékeket gyártó Wooden Spoon is ezt ajánlja. (x)

Végre itt a tavasz, egyre többeknél kerülnek elő a túrabakancsok és több időt tölthetünk a szabadban. A napfény rendkívül hasznos a szervezet számára: javítja a testünk általános állapotát, nő az ellenállóképessége, és a D-vitamin képzés is fokozódik.

Az egészségi állapotunk, a lelkünk és a hangulatunk számára is nélkülözhetetlen a friss levegőn tartózkodás, azonban a bőrünk védelme érdekében a fényvédelemről már az első pillanatoktól kezdve gondoskodnunk kell.

A megfelelő naptej kiválasztásánál az alábbi szempontokra figyeljünk:

  • széles spektrumú UVA és az UVB sugarak elleni védelem: az UVB elleni védelmet az SPF (faktor) szám jelöli, az UVA elleni védelmet pedig külön jelölik a csomagoláson;
  • vízálló formula: a vízben is a bőrünkön marad a fényvédő, így hosszabb ideig lehetünk biztonságban;
  • fizikai fényvédelem: a fizikai fényvédők a bőr felületére kenve azonnal hatnak és visszaverik a sugarak zömét;
  • készüljön 100%-ban természetes összetevőkből: ha neked sem mindegy, milyen anyagok jutnak a bőrödön keresztül a vérkeringésbe, akkor mindenképp a természetes és bio fényvédőket keresd!

Bármelyik távot is választod a Gerecse 50 teljesítménytúrán, válassz hatékony és teljes körű fényvédelmet!

Idén az első 1000 célba érő a Wooden Spoon támogatásával egy 100%-ban természetes fényvédő próbát kap ajándékba, amely nem tartalmaz káros összetevőket, tartósítószereket, színezékeket, kőolaj-származékokat!

Szeretnénk, ha megismernéd az egyik legtisztább napozóterméket, amely - legyen szó akár családi vízparti nyaralásról, biciklitúráról, kirándulásról - kicsiktől a nagyokig magas fényvédelmet biztosít.

Süssön Rád a nap, védjen a Wooden Spoon!