Hírek

2019.03.07.

Nevezéssel kapcsolatos aktuális tudnivalók

Nevezéssel kapcsolatos aktuális tudnivalók

Számos megkeresés jön hozzánk napi szinten a nevezésekkel kapcsolatban, ezért most felvázoljuk azt a három szituációt, ami tipikusan előfordulhat a következő időszakban.

  • BETELT EGY TÁV, DE MÉGIS INDULNÁL: Hagyományos módon már nem tudsz nevezni, hiszen a leghosszabb táv betelt. Várólista sincs! Azonban nincs minden veszve, hiszen az előző évek tapasztalata alapján az utolsó hetekben sokan igyekeznek átadni a jegyüket. Érdemes résen lenni a Facebook eseményünkben vagy a különböző túrázós csoportokban, hiszen ott találhatsz átadásra váró nevezéseket. Ennek átadása a nevezési rendszeren keresztül történik.

  • BENEVEZTÉL VALAMELYIK TÁVRA, DE MÉGSEM SZERETNÉL INDULNI: Első körben keress valakit, akinek át tudod adni a nevezésed. Ha olyan távról beszélünk, ami már betelt, akkor egészen biztosan nem lesz túl nehéz feladat. Ezután a honlapon található nevezési rendszer segítségével add át a nevezést annak a személynek, aki megvette tőled. Az átadás folyamatát az INFÓ/NEVEZÉSI INFÓK menüpont alatt találod. Tehát pénzt nem fizetünk vissza, de át tudod adni jegyedet!
  • BENEVEZTÉL VALAMELYIK TÁVRA, DE INKÁBB EGY MÁSIKON INDULNÁL: Ez esetben két lépést kell kombinálnod. Egyrészt nevezz be a kívánt távra, amin mégis indulnál. Ezzel párhuzamosan pedig próbálj túladni a feleslegessé vált nevezésen. Ennek módját az előbbi pontban találod.