Hírek

2024.03.28.

Túrázással gyűjthetsz adományokat a súlyosan beteg gyerekeknek

Túrázással gyűjthetsz adományokat a súlyosan beteg gyerekeknek

Ha indulsz a Gerecse 50 teljesítménytúrák valamelyik távján, és szeretnéd összekötni a túrázást a jótékonykodással, a Bátor Tábor Alapítvány lilapólósaként a súlyosan beteg gyerekeket támogatva mindezt megteheted.

A nagy múltú teljesítménytúra szervezője, a Magyar Természetjáró Szövetség már tavaly is közösen kampányolt az Élménykülönítménnyel, amely a Bátor Tábor adománygyűjtőinek közössége.

Az Élménykülönítmény sportolói egyénileg vagy csapatban egy-egy sportesemény apropóján a Bátor Tábor gyógyító élményeire gyűjtenek adományokat ismerőseik köréből.

A csapat tagjai, a „lilapólósok” már 2011 óta adnak bátorságot súlyosan beteg gyerekeknek.

A Bátor Tábor minden programja ingyenes a részt vevő gyerekek és a családjaik számára. Ezért is fontos számukra a jótékonysági pénzgyűjtés – akár a Gerecse 50 teljesítménytúrán indulók által.

Neked csak annyi a dolgod, hogy indítasz egy kampányt az Élménykülönítmény felületén, megosztod ismerőseiddel, barátaiddal, és már gyűjtheted is az adományokat a kis Bátraknak. Az induló sportolók/csapatok az Élménykülönítmény honlapján kapnak egy saját profilt, önálló linkkel. Ezen a profiloldalon lehet felajánlani az adományokat, ennek a linkjét lehet terjeszteni az ismerősök körében.


Bátor Tábor

A Bátor Tábor küldetése, hogy a daganatos és krónikusan beteg gyerekeket visszavezesse a gondtalan gyerekkorba. A 2001 óta működő közösség sorsfordító élményeket nyújt a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak, illetve azoknak a családoknak, akik elvesztették gyermeküket.

A sok száz önkéntes munkájának köszönhetően a táboroztatás mellett nevetést visznek a kórházi ágyak mellé, az osztályközösségekbe és online programjaikon keresztül az otthon falai közé, hogy erőt és bátorságot adjanak a játékon és a közös élményeken keresztül a nehéz helyzetekben.


Csatlakozz a Bátor Tábor lilapólósaihoz, és legyél a legmenőbb jótékony túrázók egyike!