Hírek

2024.04.18.

Túrázik a család

Túrázik a család

A nagyobb gyerekek és szüleik által teljesíthető rövidebb távok gyönyörű környezetben haladnak, és ha megéhezne a család apraja-nagyja, akkor kiváló nasi és energiaforrás a hátizsákban lapuló, lekvárral töltött Bombi puszedli (x).

A tavasz és a jó idő beköszöntével sok család kerekedik fel, hogy túrázzanak egy nagyot a szabadban. És ha túrázás, akkor természetes Gerecse 50!

A rövidebb távok, azaz a 10 km-es és a 20 km-es távok indulói a rajtban kapnak egy-egy csomag laktató és mennyeien finom Bombit.

Ha pedig elfogyott a finomság, akkor egyrészt figyeljünk oda környezetünk tisztaságára, és ne szemeteljünk, másrészt pedig mindenképpen őrizzük meg a csomagolást, mert most a Bombi nyereményjátékán 4x500 000 Ft-ot nyerhetnek azok, akik 2024. február 15 és május 10. között 300 pontot összegyűjtenek a Bombi puszedlik csomagolásáról.

Ha pedig mégsem sikerült megszerezni a fődíjakat, akkor sincs ok az elkeseredésre, mert minden beküldő 1 karton Bombit kap ajándékba, valamint a beküldött pontokat beválthatja a Bombi Klubban jópofa és hasznos ajándéktárgyakra.

Tehát ha túrázni indul a család, akkor ne maradjon otthon kedvenc Bombi szeletetek, illetve ha a gyerekek suliba mennek, akkor csempésszük ezt a kis finomságot az uzsonnás dobozukba egy kis nasiként. Vagy akár mi, szülők is lepjük meg néha magunkat egy Bombival, ha éppen egy kis édességre vágyunk…