Hírek

2021.08.17.

Új élmények várnak a KOMETA Klubban! Vidd haza a nyári nyereményeket és irány a szabad!

Új élmények várnak a KOMETA Klubban! Vidd haza a nyári nyereményeket és irány a szabad!

Nyáron sokkal könnyebben szánjuk rá magunkat a testmozgásra és a hétköznapok is aktívabban telnek. A KOMETA 2019-es felmérésből* kiderült, hogy a magyarok egyik kedvenc nyári mozgásformája a kirándulás, túrázás. Tízből hatan pedig kizárólag társaságban szeretnek sportolni.

Fontos, hogy a kiránduláshoz elengedhetetlen útravalóról se felejtkezzünk el. A minőségi alapanyagokból készült KOMETA termékek közt mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő finomságot. Ráadásul a KOMETA hűségprogramjában most nemcsak az ízeiket élvezheted, hanem a termékek megvásárlásával Neuzer kerékpárt, Steba elektromos grillt és 5000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt is nyerhetsz, a nyári fődíj pedig 3 x 1 millió forint.

A Kometa társad lesz a családi kirándulásokon is

A Klubban nemcsak sorsolás útján, hanem a hűségpontjaidért is ajándékokat kaphatsz. Érdemes tehát szétnézned a hűségpontokért beváltható egyedi ajándékok között is, hiszen a technikai futópólók, a hátizsákok, az uzsonnás dobozok és a családi társasjáték mellett sok más hasznos szabadtéri, utazós ajándék is gazdára vár.

A részvétel egyszerű, áttekinthető: a pontjaidat a telefonoddal gyűjtheted

Sokszor elrettent, hogy őrizgetned kell a blokkokat, vagy a termékek csomagolását és tele a pénztárcád a sok hűségkártyával? A KOMETA Klub nem bonyolítja az életed. A programban való részvételhez nem kell más, mint hogy regisztrációdat követően beolvasd a promóciós termékek címkéinek belső részén található egyedi QR-kódot és a hátoldalon található LOT számot. Ezután máris gyűjtöd a pontokat, és jogosulttá válsz a nyereményjáték-sorsolásokon való részvételre is. Hívd meg barátaidat is plusz pontokért!

Folyamatos pontgyűjtés

Az egyes termékek csomagolásában található QR-kódok különböző pontokat érnek. A nyári fődíjért legalább 3 kód feltöltésével szállhatsz nyeregbe, de bármikor beválthatod pontjaidat klub ajándékokra; a fődíjat még így is megnyerheted. De ha netán lemaradtál volna valamiről, akkor se búsulj, hiszen a nyári kampány (2021.07.05. - 2021.08.29.) után sem ér véget a pontgyűjtés, a KOMETA újabb és újabb ajándékokkal készül, amikért érdemes lesz továbbra is gyűjtened a hűségpontokat.

részletek: www.kometa.hu

* A reprezentatív felmérés 1008 résztvevő megkérdezésével készült az internetet használó magyar lakosság körében 2019 augusztusában. A Kométa Mindennapok felméréssorozat 2019 tavaszán indult, és az életünk olyan különböző területeit igyekszik feltérképezni, mint a táplálkozás, a testmozgás, a családi élet, a mindennapok és ünnepek.