Hírek

2024.04.13.

Új portál az aktív programok világába

Új portál az aktív programok világába

Ismerjétek meg a Gerecse 50 teljesítménytúrák legújabb partnerét, a sportoutdoor.hu-t, akik meglepetéssel is készülnek a túra napján. (x)

Az alábbiakban bemutatkozik a SportOutdoor, egy vadiúj online piactér, amely aktív, outdoor turisztikai programokat, valamint felszerelésbérlési lehetőséget is kínál. Olyan oldal, amely egységes online felületet teremt az aktív élményeket keresők és a szolgáltatók számára.

Magyarország és Európa számos pontján, hétről hétre bővülő kínálattal készülünk. A SportOutdoor összeköti a kalandkeresőket a programokat hirdető szolgáltatókkal. Legyen szó vízitúráról, hegymászásról, elektromos- vagy klasszikus bringázásról, gyalogos túrázásról, kirándulásról, téli sportokról vagy bármilyen más kalandról, nálunk megtalálhatod azt, amit keresel. Ehhez nincs más dolgod, mint ellátogatni az oldalunkra.

Szeretnénk személyesen is találkozni veletek, és mivel mi is állandóan mozgásban vagyunk, ezért megtalálhattok majd minket a Gerecse teljesítménytúrák célterületén.

Teljesítés után üdítővel és kedvezménykuponokkal várunk Titeket a célban!

Ehhez csupán egyetlen nagyon rövid kérdőívet szükséges kitöltenetek. Keressetek minket a SportOutdoor sátornál.

Gyertek és szerezzetek új élményeket velünk! A SportOutdoor segítségével felfedezhetitek az aktív kalandok világát. Minden kaland úgy kezdődik, hogy elindulsz! Tedd meg az első lépést ide kattintva: sportoutdoor.hu - Ha szolgáltató vagy és szeretnél többet megtudni a SportOutdoor működéséről, akkor látogass el ide.