MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ  Természetjáró  Turista Magazin  TEKA  Turistashop  Kéktúra  Galyacentrum

Hírek

2019.04.04.

MÁV tudnivalók

MÁV tudnivalók

Sok területen újítunk, változtatunk, de sok jól bevált, hasznos dolgot megtartunk. Egyik ilyen a MÁV-val való együttműködésünk. Előző évekhez hasonlóan idén is igénybe tudjátok venni az 50%-os csökkentett árat, ha vonattal érkeztek a teljesítménytúrára.

Néhány fontos információ az utazással kapcsolatban:

  • Alkalmi menettérti jegyet kell váltani, csak erre lehet érvényesíteni az 50%-ot!
  • A kedvezmény csak a menetjegyre érvényes, IC pótjegyre nem.
  • Papír alapú jegyet váltsatok, amit a teljesítménytúra rajtjában, a MÁV kocsiban tudtok majd érvényesíteni, lepecsételtetni. Mobilon váltott és a helyszínen nem érvényesített jegyek esetében nem tudjátok igénybe venni a kedvezményt.
  • Bélyegzés helye, ideje: Tatabánya, Szent Borbála téren a MÁV-START Mobilpénztár gépjárműnél 2019. április 27-én, szombaton 8:00 - 18:00 óra között.
  • A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a visszautazás alatt teljes árú menetjegyre egészíti ki a MÁV- START Zrt., valamint pótdíjat is kell fizetni.
  • Az 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény a rendezvény napjára, valamint az azt megelőző és azt követő napjára váltható meg, tehát április 26-án 0 órától április 28-án 24 óráig.
  • A 4912, 4932, 4933, 4911-es számú vonatok megerősített kapacitással fognak közlekedni.

További információkat a témában itt találtok: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-vonattal-gerecse-teljesitmenyturakra-0

Fenntartható jövő, a tisztább levegő és a parkolóhelyek korlátozott száma miatt hálásak vagyunk mindenkinek, aki tömegközlekedéssel érkezik a túrára.